Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Обезглавяване" на 2.5, 166

Малко снимки от последната ни любителска ремонтна сесия Боби беше много очарован от акцията и каза, че мечтае да я повтори някой ден, на негова лична кола. Хе хе
    Attached Files
    Last edited by didod; d.m.y г., 12:52.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Етап от центровка газоразпределение - Cursor

И малко от професионалната ни дейност -
      Attached Files
      Last edited by didod; d.m.y г., 12:53.
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• евала така като гледам не е като да лепиш фолио

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• всъщост за това място купих фолиото...фабричното бая се беше пообелило...сега е екстра, има малки забележки,но те са заради неопитноста ми при поставянето и липсата на пистолет с горещ въздух. все пак за пръв път ми беше. мисля че следващия път вече ще е перфектно
          Attached Files

Comment

• Идеално е, не го мисли
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Да и аз съм на същото мнение доста е арно.

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                Малко снимки от последната ни любителска ремонтна сесия Боби беше много очарован от акцията и каза, че мечтае да я повтори някой ден, на негова лична кола. Хе хе
                Смей се ти, ама май и на теб не ти беше много лесно. Усещам, как ще си взема един скапан 2.0ТС и щеси го ремонтирам през 50000км, ама поне ще има от къде да бръкнеш и как да отвиеш и завиеш всичко.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• За Владо специално:

Снимки на височината на моята кола отпред и отзад:
                  Attached Files
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                    Смей се ти, ама май и на теб не ти беше много лесно. Усещам, как ще си взема един скапан 2.0ТС и щеси го ремонтирам през 50000км, ама поне ще има от къде да бръкнеш и как да отвиеш и завиеш всичко.
                    Те тука не уцели!

Пробвал ли си да смениш горивните маркучи от шлауха до рейката, която е точно под всмукателя? На 2.0 ТС 164-ка говорим. Без да свалиш смукателя?

Кат се сета само за тая операция ми е нервно 2 дни, пък ти смятай дали е лесно
                    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
                      Те тука не уцели!

Пробвал ли си да смениш горивните маркучи от шлауха до рейката, която е точно под всмукателя? На 2.0 ТС 164-ка говорим. Без да свалиш смукателя?

Кат се сета само за тая операция ми е нервно 2 дни, пък ти смятай дали е лесно
                      Сменях ги на брат ми на 164-та. За 20мин. работа е и не се сваля колектора
                      Аз говорех за 166 Т.С.
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Снимки на височината на моята кола отпред и отзад:
                        Тенкю Дидо. Тенкю Mavrute.
                        Мойта отпред вече може да е горе долу толкова височка, ама отзад е клекнала и тъпия тампон скърца ли скърца... Май ще сменяме задни пружини...
                        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                          Тенкю Дидо. Тенкю Mavrute.
                          Мойта отпред вече може да е горе долу толкова височка, ама отзад е клекнала и тъпия тампон скърца ли скърца... Май ще сменяме задни пружини...
                          това скърцане дали е същото и при мен? Като се прибирам към нас минавам по една баиреста павирана улица цялата на бабуни и ако карам малко по-бързо или съм натоварен повече отзад,от ляво се чува едно скърцане като на гума ми бие.... но това мнооого рядко,както казах ако съм много натоварен и минавам по "вълнообразни" павета например?????

Comment

• Чудех се, ако облепя тавана на колата с огледално фолио, ще трябва ли да я регистрирам като двуцветна? Идеята е да не се напича толкова лятоска...
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Чудех се, ако облепя тавана на колата с огледално фолио, ще трябва ли да я регистрирам като двуцветна? Идеята е да не се напича толкова лятоска...
                              Само за таван не ти трябва пререгистрация, дори и в комбинация с преден капак
                              Допустимо е 30% от цвета да не съответства на този по талон
                              А какво е това огледално фолио, аз знам само за вътрешно такова по стъклата го лепят
                              Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Е, така го нарекох. Нещо като сенниците за стъклата си го представям - като метално олио. Виждал съм подобни в Бриколажа. Ще е циганско, ама направо не се живее в колата след няколко часа на слънце.
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X